Înapoi

ATENTIONARE HIDROLOGICĂ PENTRU FENOMENE IMEDIATE NR. 1 DIN 08.05.2017

Sursa: Institutul NaŢional de Hidrologie Şi Gospodarire a Apelor,  BucureŞti

Ziua/luna/anul: 08.05.2017

Ora: 09:50

Numărul mesajului: 1

Către:

Ministerul Apelor şi Pădurilor, Ministerul Mediului, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Administraţia Naţională Apele Române, Ministerul Afacerilor Interne, mass-media, Hidroelectrica S.A., Administraţiile Bazinale de Apă: Argeș-Vedea, Sistemele de Gospodărire a Apelor: Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu.

 

FENOMENELE VIZATE:

Creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENTIE

Bazine afectate:

Neajlov – amonte s.h. Călugăreni

 

MOMENTUL PRODUCERII FENOMENELOR VIZATE:

Data: 08.05.2017 ora 10:00 – 08.05.2017 ora 18:00

 

COD GALBEN

            Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate, a celor prognozate şi propagării, se pot produce în continuare creşteri importante de debite şi niveluri cu depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în bazinul hidrografic al râului Neajlov – amonte s.h. Călugăreni, județele Argeș, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu.

 

        

            In funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice. Se impune urmărirea  evoluţiei situaţiei hidrometeorologice, în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă şi poluări marine în zona costieră".

 

Intocmit,

Dr. Romulus-Dumitru

COSTACHE

 

Aprobat,

Director  C.N.P.H.

Dr. Marius Mătreaţă


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri