Caracterizarea starii raurilor în intervalul 22.10.2017 ora 07.00 – 23.10.2017 ora 07.00

Debitele au fost în general staţionare, exceptând cursul inferior al Ialomiţei unde au fost în scădere.
Debitele se situează la valori cuprinse între 30-100% din mediile multianuale lunare, mai mari pe unele râuri din bazinele hidrografice: Someșul Mic, Ialomiţa, Buzău, Jijia şi mai mici pe râurile din bazinele Nerei, Cernei, Bârladului, precum şi pe unii afluenţi ai Mureşului, Oltului, Vedei şi Argeşului.
Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se situează sub COTELE DE ATENŢIE.


Înapoi

Caracterizarea starii raurilor în intervalul 10.10.2017 ora 07.00 – 11.10.2017 ora 07.00

Debitele au fost în general staţionare, exceptând râurile din bazinul hidrografic Vișeu, unde au fost în creștere ușoară datorită precipitațiilor căzute în interval și propagării și cursul inferior al Mureșului, unde au fost în creștere prin propagare. Pe râurile din bazinele hidrografice: Crasna, Buzău, Rm. Sărat, Putna, bazinele superioare ale Oltului și Prutului, bazinul inferior al Argeșului, bazinul mijlociu și inferior al Ialomiței și pe râurile din Dobrogea, debitele au fost în scădere.
Mici creșteri de niveluri și debite datorită precipitațiilor slabe, căzute în interval s-au mai înregistrat și pe unele râuri mici din bazinele hidrografice ale Someșului, Crișului Negru și Crișului Alb.
Debitele se situează în general la valori cuprinse între 30-90% din mediile multianuale lunare, mai mari (în jurul şi peste mediile lunare) pe râurile din bazinele hidrografice: Bârzava, Prahova, Buzău, Putna, Rm. Sărat, pe cursul inferior al Ialomiţei, pe râurile din Dobrogea, cursurile superioare ale Vișeului și Crișului Negru şi mai mici (sub 30% din normalele lunare) pe râurile din bazinele  Bârladului şi Jijiei, precum şi pe unii afluenţi ai Mureşului inferior, Oltului superior și Argeșului superior.
Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se situează sub COTELE DE ATENŢIE.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri