Caracterizarea starii raurilor în intervalul 22.10.2017 ora 07.00 – 23.10.2017 ora 07.00

Debitele au fost în general staţionare, exceptând cursul inferior al Ialomiţei unde au fost în scădere.
Debitele se situează la valori cuprinse între 30-100% din mediile multianuale lunare, mai mari pe unele râuri din bazinele hidrografice: Someșul Mic, Ialomiţa, Buzău, Jijia şi mai mici pe râurile din bazinele Nerei, Cernei, Bârladului, precum şi pe unii afluenţi ai Mureşului, Oltului, Vedei şi Argeşului.
Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se situează sub COTELE DE ATENŢIE.


Înapoi

Caracterizarea starii raurilor în intervalul 18.09.2017 ora 07.00 – 19.09.2017 ora 07.00

Debitele au fost în general staționare, exceptând cursul superior al Someşului şi cursurile inferioare ale Someşului Mic, Lǎpuşului, Crasnei şi Crişurilor, unde au fost în creştere prin propagare.
Pe râurile din bazinele hidrografice: Vişeu, Iza, Tur, pe Someşul Mare, cursurile superioare ale Someşului Mic, Lǎpuşului, Crasnei, cursurile mijlocii şi inferioare ale Someşului şi Crişurilor, debitele au fost în uşoarǎ scǎdere. 
Debitele se situează în general la valori cuprinse între 30-90% din mediile multianuale lunare și mai mici (sub 30% din normalele lunare) pe cursul superior și mijlociu al Siretului, pe afluenții Bârladului și Prutului și pe unele râuri din bazinele Mureșului, Oltului și Argeşului.
Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se situează sub COTELE DE ATENŢIE.

 


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri