Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 06.06.2020 ora 07.00 – 07.06.2020 ora 07.00

Debitele vor fi în creștere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării pe râurile din bazinele hidrografice: Bega, Timiş, Bârzava, Caraş, Nera, Cerna, Suceava, Moldova bazinele superioare ale Someşului şi Bistriţei şi pe râul Prut, relativ staționare pe râurile din bazinele hidrografice: Jiu, Vedea, Buzău, pe râurile din Dobrogea, bazinele inferioare ale Oltului, Argeșului și Ialomiței și în scădere pe celelalte râuri.
Sunt posibile scurgeri pe versanți, torenți, pâraie și creșteri mai însemnate de niveluri și debite pe unele râuri din zona montană, în special pe cele din nordul, sud-vestul și nord – estul țării, ca urmare a precipitațiilor mai însemnate cantitativ prevăzute sub formă de aversă şi cu caracter torențial.
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENȚIE.


Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 04.04.2020 ora 07.00 – 05.04.2020 ora 07.00

Debitele vor fi în general staționare, exceptând cursurile mijlocii ale Moldovei și Bistriței unde vor fi în creștere prin propagare și cursul superior al Prutului unde vor fi în scădere.
Sunt posibile creşteri ușoare de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă.
Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENŢIE.

 

 


Noutăți Noutăți

Anunturi Anunturi