Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 18.12.2018 ora 07.00 – 19.12.2018 ora 07.00

Debitele vor fi în general staționare pe râurile din Maramureş, Crişana, Banat, Transilvania, Moldova şi Dobrogea şi în scădere pe cele din Oltenia şi Muntenia, exceptând cursurile  inferioare ale râurilor: Jiu, Vedea, Argeş şi Ialomița, unde vor fi în  creștere datorită propagării.
Formațiunile de gheață existente se vor menţine fără modificări importante, cu tendinţă de extindere pe unele râuri mici din zona de munte.
 Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENŢIE.


Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 04.08.2018 ora 07.00 – 05.08.2018 ora 07.00

Debitele vor fi în scǎdere, exceptând cursul inferior al Jiului şi cursul mijlociu și inferior al Prutului, unde vor fi în creștere prin propagare, precum şi râurile din Dobrogea unde vor fi staţionare.
Sunt posibile creșteri izolate de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele montane, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.
Ca urmare a evoluției debitelor defluente controlate din Acumularea Stânca Costești, nivelurile se vor situa peste COTELE DE APARARE pe râul Prut, pe sectorul aval Acumularea Stânca Costești – amonte S.H. Ungheni (sector îndiguit, jud. BT și IS).

Noutăți Noutăți

Anunturi Anunturi