Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 23.09.2017 ora 07.00 – 24.09.2017 ora 07.00

Debitele vor fi în general în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării, exceptând râurile din bazinele hidrografice: Cerna, Jiu, Olt, Vedea, Argeş şi Ialomiţa, unde vor fi în uşoară scădere.
Pe râurile din bazinele Jijiei, Bârladului şi pe cele din Dobrogea, debitele vor fi relativ staţionare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de niveluri și debite cu posibile depășiri ale COTELOR DE APĂRARE pe unele râuri mici din zonele de munte din nordul, nord-estul și centrul țării datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.
Se menţine în vigoare ATENȚIONAREA HIDROLOGICĂ nr. 36 din 22.09.2017.

Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 07.08.2017 ora 07.00 – 08.08.2017 ora 07.00

Debitele vor fi în general în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării, exceptând râurile din bazinele hidrografice: Bega, Timiș, Bârzava, Moravița, Caraș, Nera, Cerna, Vedea, bazinele inferioare ale Mureșului, Jiului și Oltului, bazinele mijlocii și inferioare ale Argeșului și Ialomiței, cursul mijlociu și inferior al Prutului și râurile din Dobrogea, unde vor fi staționare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu efect de inundaţii locale şi creşteri însemnate de niveluri şi debite cu depășiri ale COTELOR DE APĂRARE pe unele râuri din zonele de deal și munte din sudul și estul țării datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.
Sunt în vigoare ATENȚIONAREA HIDROLOGICĂ pentru fenomene imediate nr. 2 până la ora 18.00 și AVERTIZAREA HIDROLOGICĂ pentru fenomene imediate nr. 3 până la ora 16.00.


Noutăți Noutăți