Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 27.07.2017 ora 07.00 – 28.07.2017 ora 07.00

Debitele vor fi în general în creştere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagǎrii pe râurile din bazinele hidrografice: Olt, Argeș, Vedea, Ialomița, Siret, Prut, bazinul superior al Jiului și pe râurile din Dobrogea. Pe celelalte râuri debitele vor fi în scădere, exceptând râurile din bazinul superior al Mureșului, unde vor fi staționare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de niveluri și debite pe unele râurile mici din zona de munte din estul și sudul țării, pe unele râuri din Dobrogea și din bazinele inferioare ale Siretului și Prutului datorită precipitațiilor sub formă de aversă și cu caracter torențial, prognozate.


Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 11.05.2017 ora 07.00 – 12.05.2017 ora 07.00

Debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile inferioare ale Mureșului, Vedei, Argeșului, Sabarului, Dâmboviței și Ialomiței, unde vor fi în creștere prin propagare.
Datorită propagării viiturilor formate anterior, sunt posibile creșteri mai însemnate de niveluri, cu situarea acestora în jurul COTELOR DE ATENȚIE, pe cursurile inferioare ale Argeșului, Sabarului și Dâmboviței.
Sunt posibile creșteri izolate de niveluri și debite pe unele râuri din vestul țării datorită precipitațiilor slabe prevăzute.


Noutăți Noutăți