Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 28.05.2017 ora 07.00 – 29.05.2017 ora 07.00

Debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale Mureșului, Siretului, Bârladului, cursurile inferioare ale Jiului, Oltului, Argeșului, Ialomiței, Rm. Sărat, Putnei, Jijiei, Bahluiului, cursul superior și mijlociu al Prutului, unde vor fi în creștere prin propagare și râurile din bazinele hidrografice Bârzava, Moravița, Caraș, Nera, Cerna, bazinul superior al Timișului, unde vor fi relativ staționare.
Sunt posibile creșteri izolate de niveluri și debitele pe unele râuri mici din sudul țării și din zona de munte datorită precipitațiilor slabe prevăzute.
Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENŢIE.


Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 19.05.2017 ora 07.00 – 20.05.2017 ora 07.00


Debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursul mijlociu şi inferior al Prutului, unde vor fi în creştere prin propagare şi râurile din bazinele hidrografice Crasna, Barcău, cele din Dobrogea, unde vor fi relativ staţionare.
Pe unele râuri mici din nordul Olteniei și Munteniei, precum și zonele de deal și munte se pot înregistra creșteri de debite și niveluri, ca urmare a precipitațiilor prevăzute sub formă de aversă.
Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENŢIE.


Noutăți Noutăți