Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 05.06.2020 ora 07.00 – 06.06.2020 ora 07.00

Debitele vor fi în creștere pe râurile din bazinele hidrografice: Vișeu, Iza, Tur, Someș, Crasna, Barcău, Crișul Repede, Crișul Negru, Crișului Alb, Arieș, cursurile mijlocii și inferioare ale Mureșului, Siretului și Prutului, relativ staționare pe râurile din bazinele hidrografice: Jiu, Vedea, Buzău, pe râurile din Dobrogea, bazinele mijlocii și inferioare ale Argeșului și Ialomiței, bazinul inferior al Oltului, și în scădere pe celelalte râuri.
Sunt posibile scurgeri pe versanți, torenți, pâraie și creșteri mai însemnate de niveluri și debite pe unele râuri din zona montană, în special pe cele din nordul, centrul și nord – vestul țării, ca urmare a precipitațiilor mai însemnate cantitativ prevăzute sub formă de aversă şi cu caracter torențial.
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENȚIE.


Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 21.04.2019 ora 07.00 – 22.04.2019 ora 07.00

Debitele vor fi în scădere, exceptând cursul mijlociu al Prutului unde vor fi în creștere datorită propagării şi cele din bazinele hidrografice Crasna, Barcău, Târnave, Vedea, Argeș, Ialomița, Buzău, Putna, Rm. Sărat, Mureş superior, Olt superior şi mijlociu și pe râurile din Dobrogea unde vor fi în general staționare.
Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din bazinele Putnei, Rm. Sărat, Buzăului, Ialomiţei şi bazinele superioare ale Someşului, Mureşului şi Oltului datorită precipitaţiilor, sub formă de aversă, prognozate
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENȚIE.
 
 
 
 

Noutăți Noutăți

Anunturi Anunturi