Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 23.01.2020 ora 07.00 – 24.01.2020 ora 07.00

Debitele vor fi relativ staţionare.
Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă și evoluţiei formaţiunilor de gheaţă pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, mai ales din jumătatea de sud a țării.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente în majoritatea bazinelor hidrografice se vor menține fără modificări importante, exceptând pe cele din zonele de deal și munte din jumătatea de sud a ţării, unde vor fi în ușoară diminuare.     
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENȚIE.

Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 22.11.2019 ora 07.00 – 23.11.2019 ora 07.00

Debitele vor fi în creștere ca urmare a precipitațiilor în curs, a celor prognozate și propagării pe râurile din bazinele hidrografice: Cerna, Jiu, Buzău, Putna, Trotuș, cursurile inferioare ale Someșului, Crasnei, Crișului Negru, Crișului Alb, Oltului și bazinele mijlocii și inferioare ale Argeșului și Ialomiței.
Pe celelalte râuri debitele vor fi relativ staționare exceptând cursurile inferioare ale Mureșului, Begăi și Timișului și bazinele superioare ale Argeșului și Ialomiței.
Creşteri de niveluri şi debite se mai pot înregistra și pe unele râuri mici din centrul țării și din zonele de deal și de munte, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.
Se menţine în vigoare Atenţionarea Hidrologică nr. 56 din 20.11.2019 până la ora 16:00.

Noutăți Noutăți

Anunturi Anunturi