Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 08.08.2020 ora 07.00 – 09.08.2020 ora 07.00

Debitele vor fi în general staţionare, exeptând râurile din bazinele hidrografice, Vișeu, Iza, Tur, Someș, Crișuri, Mureș, Bega, Timiș, Bârzava, bazinul superior și mijlociu al Jiului și cursul superior al Prutului unde vor fi în scădere.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, cu precădere pe râurile din sud – vestul țării,  datorită precipitațiilor sub formă de aversă şi cu caracter torenţial, însemnate cantitativ, prognozate.
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENȚIE.

Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 26.08.2019 ora 07.00 – 27.08.2019 ora 07.00

Debitele vor fi în general staționare, exceptând râurile din bazinele: Vișeu, Iza, Someșul Mare, cursurile inferioare ale Crișului Negru și Mureșului și cursurile mijlocii ale Begăi și Timișului, unde vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării.
Sunt posibile scurgeri pe versanți, torenți, pâraie și creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din vestul, nordul, centrul țării și din zona de munte, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, prognozate.
Nivelurile pe râuri la stațiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENȚIE.

Noutăți Noutăți