Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 22.11.2017 ora 07.00 – 23.11.2017 ora 07.00

Debitele vor fi în general staţionare, exceptând cursul inferior al Mureşului, unde vor fi în uşoarǎ creştere prin propagare.
Pe râurile din bazinul Someşului, debitele vor fi în scădere.
Sunt posibile mici creşteri de niveluri şi debite datoritǎ precipitaţiilor prognozate şi propagǎrii pe unele râuri mici din zonele de deal şi de munte din jumǎtatea de nord a ţǎrii.
Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENŢIE.


Înapoi

Prognoza hidrologica pentru rauri în intervalul 29.10.2017 ora 07.00 – 30.10.2017 ora 07.00

Debitele vor fi în creştere  ca urmare a precipitaţiilor în curs, celor prevăzute şi propagării pe râurile din bazinele hidrografice: Vişeu, Iza, Tur, Someş, Crasna, Barcău, Crişuri, Mureş superior, Olt superior şi mijlociu şi numai prin propagare pe cursurile mijlocii şi inferioare ale Mureşului şi Buzăului. Pe râurile din bazinele hidrografice: Bega, Timiş, Bârzava, Moraviţa, Caraş, Nera, Cerna, Bârlad, Prut, pe Jiul superior şi mijlociu şi pe râurile din Dobrogea debitele vor fi relativ staţionare, iar pe celelalte râuri debitele vor fi în scădere.
În interval se pot înregistra creşteri mai însemnate  de niveluri şi debite pe unele râuri mici din nord-vestul ţării, ca urmare a precipitaţiilor în curs şi celor prognozate. 
Nivelurile pe râuri la staţiile hidrometrice se vor situa sub COTELE DE ATENŢIE