Prognoza medie durata rauri în intervalul 31.10.2020 ora 07.00 – 06.11.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând prima zi a intervalului de prognoză, unde râurile din vestul, nordul, centrul și estul ţării unde vor fi în creştere datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării, iar în restul intervalului vor fi în scădere, cu excepția cursurilor lor mijlocii și inferioare, unde vor fi în creștere ca urmare a propagării.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 01.09.2020 ora 07.00 – 07.09.2020 ora 07.00

În prima jumătate a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare pe majoritatea râurilor, exceptând râurile mici din jumătatea de vest a țării unde vor fi în ușoară creștere datorită precipitațiilor cu caracter de aversă prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide, cu posibile efecte de inundaţii locale, pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte, din vest, nordul şi centrul țării, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, cu caracter torenţial, mai importante cantitativ, prognozate.
În partea a doua a intervalului, debitele vor fi în scădere uşoară pe râurile din jumătatea de vest a ţării şi relativ staţionare pe celelalte. 
         

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri