Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.05.2019 ora 07.00 – 30.05.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare, în prima jumătate a intervalului de prognoza.
Vor fi intervale cu scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri, mai ales pe cele din nordul, centrul şi estul, cu depășiri ale COTELOR DE APĂRARE, datorită precipitaţiilor prognozate, izolat mai însemnate cantitativ şi propagării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 01.10.2018 ora 07.00 – 07.10.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staționare, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare  ale Sucevei, Moldovei şi Bistriţei,  unde vor fi în creştere prin propagare în prima zi a intervalului de prognoză.
În prima zi, sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din sud-estul ţării, iar în restul intervalului pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte din nordul, centrul şi vestul ţării, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Anunțuri Anunțuri