Prognoza medie durata rauri în intervalul 28.02.2020 ora 07.00 – 05.03.2020 ora 07.00

În prima zi a intervalului, debitele medii zilnice vor fi în creștere ca urmare a  precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, exceptând râurile din sud-estul țării unde vor fi relativ staționare.
În următoarele două zile, debitele vor fi în general în scădere pe râurile din nordul, vestul, centrul şi sud-vestul ţării, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din aceste zone și staționare pe celelalte râuri.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în creștere începând din vestul și nordul țării, ca urmare a efectului combinat al precipitațiilor lichide prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat pod de gheaţă) existente pe râurile din zonele de munte din nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 01.12.2019 ora 07.00 – 07.12.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele vor fi relativ staționare, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din vestul și sudul țării, unde vor fi în creștere prin propagare și râurile din bazinele superioare ale acestora, unde vor fi în scădere.
În următoarele două zile ale intervalului sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din nordul și vestul țării, ca urmare a precipitațiilor lichide prevăzute și propagării. 
În restul intervalului, debitele vor fi relativ staţionare, exceptând râurile din vestul și sudul țării, unde vor fi în uşoară scădere.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri