Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.05.2020 ora 07.00 – 05.06.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă pe unele râurile mici din zonele de deal şi munte.
În partea a doua a intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de vest a țării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 02.05.2019 ora 07.00 – 08.05.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creştere ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi propagării, exceptând râurile din zonele de câmpie din sudul ţării şi cele din Dobrogea, unde vor fi relativ staţionare.
Creşteri mai însemnate de niveluri cu depăşirea COTELOR DE APĂRARE ca urmare a propagării viiturilor formate anterior se vor înregistra pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor din Banat.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în general în creştere, fiind posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe unele râuri mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri importante de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub formă de aversă, în special pe râurile din nordul, vestul şi centrul ţării.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri