Prognoza medie durata rauri în intervalul 16.06.2019 ora 07.00 – 22.06.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe unele râuri mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri mai însemnate de debite și niveluri, datorită precipitaţiilor, sub formă de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, prognozate, cu precădere pe râurile din zonele de deal şi munte.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 02.05.2019 ora 07.00 – 08.05.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creştere ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi propagării, exceptând râurile din zonele de câmpie din sudul ţării şi cele din Dobrogea, unde vor fi relativ staţionare.
Creşteri mai însemnate de niveluri cu depăşirea COTELOR DE APĂRARE ca urmare a propagării viiturilor formate anterior se vor înregistra pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor din Banat.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în general în creştere, fiind posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe unele râuri mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri importante de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub formă de aversă, în special pe râurile din nordul, vestul şi centrul ţării.


Anunțuri Anunțuri