Prognoza medie durata rauri în intervalul 02.08.2021 ora 07.00 – 08.08.2021 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi, în general, relativ staționare, exceptând râurile mari din vestul și nord-vestul țării unde vor fi în ușoară scădere.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți şi pâraie, viituri rapide, izolat, cu efecte de inundații locale și creșteri importante de debite pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte, mai ales pe râurile din jumătatea de nord a țării, datorită precipitațiilor prognozate sub formă de aversă, mai însemnate cantitativ.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 02.06.2020 ora 07.00 – 08.06.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ușoară ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării, exceptând unele râuri din sudul și sud – vestul țării unde vor fi relativ staționare.
În a doua parte a intervalului debitele vor fi în ușoară scădere.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte, în special din nordul, nord – vestul și centrul țării.