Prognoza medie durata rauri în intervalul 20.09.2018 ora 07.00 – 26.09.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând primele două zile ale intervalului de prognoză, când vor fi în scădere ușoară pe râurile din nordul și estul ţării.
Începând cu a treia zi a intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din nordul şi centrul ţării şi din zonele de deal şi de munte, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 02.07.2018 ora 07.00 – 08.07.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din estul şi centrul ţării, unde vor fi în creştere prin propagare în prima parte a intervalului. 
În prima parte a intervalului, datorită propagării viiturilor formate anterior se vor mai situa peste COTELE DE APĂRARE cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor din centrul şi estul ţării, mai ales pe râurile Siret, Başeu, Jijia, Bahlui şi pe cele din bazinull superior şi mijlociu al Oltului. 
Pe toată durata intervalului sunt posibile creşteri uşoare de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din nordul, estul, centrul, vestul şi sud-vestul ţării, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.

Noutăți Noutăți