Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.09.2017 ora 07.00 – 30.09.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită precipitațiilor prognozate şi propagării pe râurile din nordul, vestul, centrul și estul țării. Pe celelalte râuri debitele vor fi relativ staţionare. 
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din nordul, centrul și nord-estul țării datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare în primele două zile.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 02.08.2017 ora 07.00 – 08.08.2017 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere.
În a doua parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere uşoară pe râurile din Maramureş, Crişana şi Transilvania şi relativ staţionare pe cele din Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova. 
Creşteri izolate de niveluri şi debite se pot înregistra pe unele râuri mici din zona de munte, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, prognozate.


Noutăți Noutăți