Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.09.2017 ora 07.00 – 30.09.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită precipitațiilor prognozate şi propagării pe râurile din nordul, vestul, centrul și estul țării. Pe celelalte râuri debitele vor fi relativ staţionare. 
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din nordul, centrul și nord-estul țării datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare în primele două zile.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 02.09.2017 ora 07.00 – 08.09.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare. 
În următoarele trei zile ale intervalului, debitele vor fi în general în creştere pe majoritatea râurilor datorită precipitaţiilor sub formă de aversă și cu caracter torențial, prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri rapide de niveluri şi debite cu posibile depășiri ale COTELOR DE APĂRARE pe unele râuri din zonele de deal şi munte din majoritatea regiunilor datorită precipitațiilor sub formă de aversă și cu caracter torențial, prognozate.
În ultimele trei zile, debitele vor fi în ușoară scădere în bazinele superioare și în creștere prin propagare pe cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari. Sunt posibile creșteri izolate de niveluri și debite datorită precipitațiilor slabe, prognozate.


Noutăți Noutăți