Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.01.2022 ora 07.00 – 23.01.2022 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând râurile din zonele de deal și câmpie din Muntenia, Moldova şi pe cele din Dobrogea, unde vor fi în general staționare. Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente pe majoritatea râurilor, se vor menține fără modificări importante în prima parte a intervalului pe râurile din vestul, sud – vestul și sudul țării și vor fi în ușoară intensificare pe cele din nordul și centrul țării, iar în partea a doua a intervalului vor fi în intensificare și extindere, predominând podurile de gheață pe râurile mici din Moldova.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 02.11.2021 ora 07.00 – 08.11.2021 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi, în general, staționare, exceptând prima zi a intervalului de prognoză, unde pe râurile din sud-vestul țării vor fi în creştere uşoară ca urmare a precipitaților prognozate şi propagării, iar mai apoi vor fi în uşoară scădere până la sfarşitul intervalului.
În prima zi a intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite, pe unele râuri din zonele de deal şi munte, cu probabilitate mai mare pe cele din jumătatea de sud a țării, ca urmare a precipitațiilor prognozate şi propagării.