Prognoza medie durata rauri în intervalul 11.12.2018 ora 07.00 – 17.12.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în uşoară creştere pe unele râuri din nordul țării, ca efect combinat al precipitațiilor lichide prognozate, în general slabe cantitativ, cedării apei din stratul de zăpadă şi evoluției formațiunilor de gheață și în general staționare pe celelalte râuri.
În următoarele zile de prognoză ale intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare.
Formațiunile de gheață  vor fi în uşoară diminuare şi restrângere.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.01.2018 ora 07.00 – 09.01.2018 ora 07.00

În prima jumătate a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere uşoară, ca urmare a efectului combinat al precipitaţiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă şi propagării, exceptând râurile din estul şi sud-estul ţării unde vor fi relativ staţionare.
Sunt posibile creşteri mai însemnate de niveluri şi debite pe unele râuri din Maramureş şi Crişana datorită precipitaţiilor mai însemnate cantitativ prevăzute şi cedării apei din stratul de zăpadă.
În a doua parte a intervalului, debitele vor fi în general staţionare, fiind posibile mici creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din vestul, nord-vestul şi centrul ţării datorită cedării apei din stratul de zăpadă.
Formaţiunile de gheaţă prezente în bazinele superioare ale unor râuri din  nordul şi centrul ţării vor fi în restrângere, diminuare şi eliminare. 


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri