Prognoza medie durata rauri în intervalul 20.09.2018 ora 07.00 – 26.09.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând primele două zile ale intervalului de prognoză, când vor fi în scădere ușoară pe râurile din nordul și estul ţării.
Începând cu a treia zi a intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din nordul şi centrul ţării şi din zonele de deal şi de munte, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.07.2018 ora 07.00 – 09.07.2018 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare în prima parte a intervalului. 
În prima parte a intervalului, datorită propagării viiturilor formate anterior se vor mai situa peste COTELE DE APĂRARE unele râuri din centrul și estul țării: Jijia, bazinul superior și mijlociu al Oltului, cursul mijlociu și inferior al Siretului și cursul superior al Prutului. 
Pe toată durata intervalului sunt posibile creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Noutăți Noutăți