Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.12.2018 ora 07.00 – 21.12.2018 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din jumătatea de sud a ţării datorită precipitaţiilor prevăzute şi cedării apei din stratul de zapadă.
Formaţiunile de gheaţă se vor menţine fără modificări importante, iar în prima parte a intervalului se va intensifica curgerea de năboi pe unele râuri din jumătatea de nord a țării.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.08.2018 ora 07.00 – 09.08.2018 ora 07.00


Debitele medii zilnice vor fi în prima parte a intervalului în creștere datorită propagării pe cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor din sud-vestul și sudul țării și cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor Siret și Prut. Sunt posibile creșteri izolare de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte.
În partea a doua a intervalului debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri mai însemnate de niveluri și debite, îndeosebi din zonele de deal și de munte ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri