Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.11.2017 ora 07.00 – 01.12.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând râurile din nordul și vestul ţării, unde vor fi în scădere şi cursurile inferioare ale Someşului, Mureşului şi Timişului pe care se vor înregistra creşteri prin propagare. 
În următoarele două zile ale intervalului debitele vor fi în general în creștere pe majoritatea râurilor,  ca urmare a precipitaţiilor prognozate.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.09.2017 ora 07.00 – 09.09.2017 ora 07.00

În prima parte a intervalului debitele medii zilnice vor fi în general în creştere, începând treptat din vestul ţării. 
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri rapide de niveluri şi debite cu posibilitatea atingerii şi depășirii COTELOR DE APĂRARE pe unele râuri din zonele de deal şi munte din majoritatea regiunilor datorită precipitațiilor sub formă de aversă și cu caracter torențial, prognozate.
În partea a doua a intervalului debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
Sunt posibile creșteri izolate de niveluri și debite datorită precipitațiilor slabe, prognozate.