Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.09.2017 ora 07.00 – 30.09.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită precipitațiilor prognozate şi propagării pe râurile din nordul, vestul, centrul și estul țării. Pe celelalte râuri debitele vor fi relativ staţionare. 
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din nordul, centrul și nord-estul țării datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare în primele două zile.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.09.2017 ora 07.00 – 09.09.2017 ora 07.00

În prima parte a intervalului debitele medii zilnice vor fi în general în creştere, începând treptat din vestul ţării. 
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri rapide de niveluri şi debite cu posibilitatea atingerii şi depășirii COTELOR DE APĂRARE pe unele râuri din zonele de deal şi munte din majoritatea regiunilor datorită precipitațiilor sub formă de aversă și cu caracter torențial, prognozate.
În partea a doua a intervalului debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
Sunt posibile creșteri izolate de niveluri și debite datorită precipitațiilor slabe, prognozate.


Noutăți Noutăți