Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.01.2022 ora 07.00 – 23.01.2022 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând râurile din zonele de deal și câmpie din Muntenia, Moldova şi pe cele din Dobrogea, unde vor fi în general staționare. Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente pe majoritatea râurilor, se vor menține fără modificări importante în prima parte a intervalului pe râurile din vestul, sud – vestul și sudul țării și vor fi în ușoară intensificare pe cele din nordul și centrul țării, iar în partea a doua a intervalului vor fi în intensificare și extindere, predominând podurile de gheață pe râurile mici din Moldova.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.11.2021 ora 07.00 – 09.11.2021 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând prima parte a intervalului de prognoză, unde vor fi în uşoară creştere ca urmare a precipitaților prevăzute şi propagării pe unele râuri din jumătatea de vest a țării și a doua parte a intervalului, unde vor fi în ușoară scădere pe râurile din jumătatea de vest a țării.
Creșteri izolate de niveluri și debite se pot înregistra și pe alte râuri mici din zonele montane, ca urmare a precipitațiilor slabe prevăzute.