Prognoza medie durata rauri în intervalul 18.02.2020 ora 07.00 – 24.02.2020 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general staționare. Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din Banat şi Oltenia, datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă din zona de munte și propagării.
În următoarele zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în scădere uşoară, exceptând râurile din Muntenia, Moldova şi Dobrogea unde vor fi relativ staţionare.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri şi, izolat, năboi şi pod de gheață) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și estul țării vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 03.12.2019 ora 07.00 – 09.12.2019 ora 07.00

Debitele vor fi relativ staţionare pe toată durata intervalului de prognoză.
Sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi de munte din nordul, centrul şi vestul ţării, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.
Formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, năboi, pod de gheaţă) vor fi în extindere şi intensificare în prima jumătate a intervalului de prognoza pe râurile din nordul şi centrul ţării.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri