Prognoza medie durata rauri în intervalul 18.01.2018 ora 07.00 – 24.01.2018 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în creştere datorită precipitaţiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul şi propagării pe râurile din Maramureş, Crişana, Banat şi Oltenia şi în general staţionare pe celelalte râuri.
În următoarele zile debitele medii vor fi relativ staţionare. Sunt posibile creşteri  de niveluri şi debite pe unele râuri mici, ca urmare a precipitaţiilor  prognozate şi cedării apei din stratul de zăpadă.
Formaţiunile de gheaţă vor fi în uşoară diminuare şi restrângere.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 04.01.2018 ora 07.00 – 10.01.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând râurile din jumătatea de vest a țării, unde vor fi în scădere în prima parte a intervalului.
Sunt posibile creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din vestul, nord-vestul şi centrul ţării datorită precipitațiilor prognozate (în general slabe cantitativ) și cedării apei din stratul de zăpadă.
Formaţiunile de gheaţă prezente în bazinele superioare ale unor râuri din nordul şi centrul ţării se vor menține fără modificări importante. 

 


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri