Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.03.2018 ora 07.00 – 27.03.2018 ora 07.00

 
Pe toată durata intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din Crişana, Banat, Oltenia şi Muntenia, unde vor fi în creştere prin propagare în prima zi. 
În ultimele două zile ale intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din jumătatea de sud a ţării datorită precipitaţiilor prognozate şi cedării apei din stratul de zăpadă.  
În prima parte a intervalului, formaţiunile de gheaţă (năboi, ace de gheaţă, gheaţă la maluri) vor fi în extindere şi intensificare pe majoritatea râurilor, apoi în diminuare și restrângere.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 04.01.2018 ora 07.00 – 10.01.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând râurile din jumătatea de vest a țării, unde vor fi în scădere în prima parte a intervalului.
Sunt posibile creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din vestul, nord-vestul şi centrul ţării datorită precipitațiilor prognozate (în general slabe cantitativ) și cedării apei din stratul de zăpadă.
Formaţiunile de gheaţă prezente în bazinele superioare ale unor râuri din nordul şi centrul ţării se vor menține fără modificări importante. 

 


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri