Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.03.2019 ora 07.00 – 02.04.2019 ora 07.00

           
În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din sudul şi estul țării unde vor fi relativ staţionare şi cursurile inferioare ale afluenţilor de dreapta ai Siretului, unde vor fi în creştere prin propagare.
În a doua parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general  staționare.
În ultimele două zile ale intervalului de prognoză sunt posibile creșteri de niveluri şi  debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi cedării apei din stratul de zăpadă pe unele râuri din nordul, centrul ţării şi zonele de munte.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 04.02.2019 ora 07.00 – 10.02.2019 ora 07.00

În prima parte a intervalului debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă, evoluției formațiunilor de gheață şi propagării, exceptând râurile din sudul ţării, unde vor fi în scădere.
În partea a doua a intervalului debitele medii zilnice vor fi în scădere pe râurile din Maramureș, Crișana și Banat și în general staționare pe celelalte râuri.
În prima parte a intervalului sunt posibile creşteri mai însemnate de niveluri cu atingerea COTELOR DE ATENȚIE pe unele sectoare de râu din Maramureș, Crișana și Banat ca urmare a cedării apei din stratul de zăpadă, precipitațiilor lichide prognozate și propagării.
Formaţiunile de gheaţă vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare în prima parte a intervalului, apoi în intensificare și ușoară extindere către sfârșitul intervalului pe râurile din zonele montane din centrul și nord – estul țării.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri