Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.02.2020 ora 07.00 – 27.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând prima jumătate a intervalului de prognoză, când pe unele râuri din jumătatea de sud a țării, se vor produce creșteri ușoare de niveluri și debite datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat năboi şi pod de gheață) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 04.04.2019 ora 07.00 – 10.04.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din nordul și vestul țării, unde vor fi în scădere în prima zi a intervalului şi unele râuri mici din zonele montane, unde vor fi în creştere ca urmare a cedării apei din stratul de zapadă.
În partea a doua a intervalului sunt posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri din vestul și nord-vestul țării și din zonele de deal și munte datorită precipitațiilor prognozate și cedării apei din stratul de zăpadă.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri