Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.02.2019 ora 07.00 – 27.02.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creștere pe majoritatea râurilor datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
În restul intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare.
Formaţiunile de gheaţă existente se vor menține făra modificări importante în prima parte a intervalului, apoi vor fi în extindere și intensificare, în special pe râurile din centrul și nord-estul țării.
Legenda: H - nivel, Q - debit, CA- cota de atentie, CI - cota de inundatie, +H - cu cat este depasita CA sau CI,
                  G- gheata la mal, P - pod de gheata, Z -zapor, N-naboi, S - curg sloiuri

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 04.07.2018 ora 07.00 – 10.07.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare în prima parte a intervalului. 
În prima parte a intervalului, datorită propagării viiturilor formate anterior se vor mai situa peste COTELE DE APĂRARE unele râuri din centrul și estul țării: Jijia, bazinul superior și mijlociu al Oltului, cursul mijlociu și inferior al Siretului și cursul superior al Prutului. 
Pe toată durata intervalului sunt posibile creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte, ca urmare a precipitaţiilor prognozate.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri