Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.01.2019 ora 07.00 – 27.01.2019 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, exceptând râurile din jumătatea de sud a ţarii, unde vor fi în creştere ca efect combinat al precipitaţiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zapadă şi propagării.
Formaţiunile de gheaţă se vor menţine fără modificări importante pe râurile din Banat şi Crişana, vor fi în uşoară intensificare pe cele din Maramureş, Transilvania şi nordul Moldovei şi în diminuare, restrângere şi eliminare pe cele din Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 04.09.2018 ora 07.00 – 10.09.2018 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând primele zile ale intervalului, când vor fi în creștere pe râurile din jumătatea de vest a țării ca urmare a precipitațiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri mai însemnate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din jumătatea de vest a ţării, precum şi din zonele montane, ca urmare a precipitaţiilor, sub formă de aversă, cu caracter torențial și mai însemnate cantitativ, prognozate.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri