Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.12.2019 ora 07.00 – 21.12.2019 ora 07.00

Debitele vor fi relativ staţionare pe toată durata intervalului de prognoză, exceptând  prima zi a intervalului de prognoză, când vor fi în creştere prin propagare pe râurile din bazinele inferioare ale Jiului, Oltului, Argeşului şi Ialomiţei.
Formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, izolat pod de gheaţă) existente pe râurile din Transilvania, Moldova și nordul Munteniei vor fi în diminuare, restrângere și eliminare, putând determina în evoluţia lor variaţii de niveluri şi debite.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 04.10.2019 ora 07.00 – 10.10.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creștere, datorită precipitațiilor prognozate și propagării, în special în zonele de deal şi munte din nordul, vestul şi centrul ţării.
În partea a doua a intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare. 
Sunt posibile creşteri uşoare de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte ca urmare a precipitaţiilor, slabe cantitativ, prognozate.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri