Prognoza medie durata rauri în intervalul 13.11.2019 ora 07.00 – 19.11.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând râurile din Banat, Oltenia si vestul Munteniei, unde vor fi în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. Sunt posibile creşteri mai însemnate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal şi de munte din sud-vestul ţării.
În următoarele zile, debitele  vor fi  în  general  staţionare,  exceptând  râurile  din  sud-vestul ţării, unde vor fi în scădere.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 05.07.2019 ora 07.00 – 11.07.2019 ora 07.00

În prima parte a intervalului debitele medii zilnice vor fi în general în scădere uşoară, exceptând unele râuri din sudul ţării, unii afluenţii Siretului şi ai  Prutului, unde vor fi în crestere, ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi propagării.
În partea a doua a intervalului de prognoză, debitele vor fi în general staţionare, fiind  posibile scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie și creșteri mai însemnate de debite și niveluri pe unele râuri mici, în special din zonele de deal şi munte, ca urmare a precipitaţiilor sub formă de aversă prognozate, cu precădere pe unele râurile din nordul, vestul, centrul și nord-estul țării, ca urmare a precipitaţiilor mai importante cantitativ prevăzute sub formă de aversă.

Noutăți Noutăți