Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.11.2017 ora 07.00 – 01.12.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând râurile din nordul și vestul ţării, unde vor fi în scădere şi cursurile inferioare ale Someşului, Mureşului şi Timişului pe care se vor înregistra creşteri prin propagare. 
În următoarele două zile ale intervalului debitele vor fi în general în creștere pe majoritatea râurilor,  ca urmare a precipitaţiilor prognozate.
În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 05.09.2017 ora 07.00 – 11.09.2017 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare.
În partea a doua a intervalului debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în scădere.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri mai importante de niveluri şi debite pe unele râuri din vestul, nordul, centrul ţării şi zonele de munte datorită precipitațiilor prevăzute sub formă de aversă.