Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.10.2017 ora 07.00 – 30.10.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în primele două zile ale intervalului în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. În prima zi, ca urmare a cantităţilor însemnate de precipitaţii prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în zonele de deal şi munte din sudul ţării. 
În următoarele zile debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
La sfârşitul intervalului sunt posibile creşteri de debite pe râurile din vestul, centrul şi nordul ţării ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 05.10.2017 ora 07.00 – 11.10.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare.
În următoarele două zile ale intervalului, debitele vor fi în creştere pe majoritatea râurilor, datorită precipitaţiilor prevăzute şi propagării, iar apoi vor fi în general în scădere până la sfârşitul inervalului, cu excepţia cursurilor mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor mai fi în creştere prin propagare.
În partea a doua a intervalului sunt posibile creşteri uşoare de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deala şi munte, ca urmare a precipitaţiilor prognozate. 


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri