Prognoza medie durata rauri în intervalul 25.02.2020 ora 07.00 – 02.03.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând primele două zile ale intervalului de prognoză, când vor fi în creştere datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării, pe râurile din nordul, centrul și vestul țării. Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat pod de gheaţă) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 05.12.2019 ora 07.00 – 11.12.2019 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele vor fi în general staţionare, exceptând râurile din vestul centrul și nordul țării , unde vor fi în scădere ușoară.
Formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, năboi, izolat pod de gheață) existente pe râurile din zonele montane din nordul și centrul țării vor fi în ușoară extindere şi intensificare. În restul intervalului de prognoză debitele vor fi în general staționare, exceptând unele râuri mici din jumătatea de nord a țării unde sunt posibile creşteri de niveluri şi debite, datorită efectului combinat al cedării apei din stratul de zăpadă, precipitaţiilor prognozate și propagării.
Formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, năboi) vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri