Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.02.2020 ora 07.00 – 27.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând prima jumătate a intervalului de prognoză, când pe unele râuri din jumătatea de sud a țării, se vor produce creșteri ușoare de niveluri și debite datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat năboi şi pod de gheață) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.01.2020 ora 07.00 – 12.01.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând râurile din jumătatea de nord a țării unde vor fi în scădere.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, izolat pod de gheață) prezente pe majoritatea râurilor vor fi în intensificare și extindere.
Pe râurile din nordul și centrul țării se vor intensifica și extinde podurile de gheață, iar pe râul Bistrița (afluent al Siretului), amonte acumularea Izvorul Muntelului precum și pe unele sectoare de râu din Maramureș și nordul Moldovei se vor forma aglomerări de ghețuri, în special, în partea a doua a intervalului.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri