Prognoza medie durata rauri în intervalul 21.02.2020 ora 07.00 – 27.02.2020 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staționare, exceptând prima jumătate a intervalului de prognoză, când pe unele râuri din jumătatea de sud a țării, se vor produce creșteri ușoare de niveluri și debite datorită precipitațiilor lichide prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață (preponderent gheață la maluri, izolat năboi şi pod de gheață) existente pe râurile din zonele de munte din centrul și nord – estul țării, vor fi în diminuare, restrângere şi eliminare.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.02.2020 ora 07.00 – 12.02.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii și inferioare ale râurilor mari din vestul și sud-vestul țării, unde vor fi în creștere prin propagare și râurile din Muntenia și Dobroegea, unde vor fi relativ staționare.
În parte a doua a intervalului de prognoză debitele vor fi relativ staționare, fiind posibile creșteri de niveluri și debite în ultimele zile ale intervalului pe unele râuri din nordul, vestul și centrul țării, ca urmare a precipitațiilor lichide prevăzute, cedării apei din stratul de zăpadă și propagării.
Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, izolat pod de gheață) vor fi în extindere și intensificare, exceptând ultimele zile, cand vor fi în diminuare și restrângere pe râurile din nordul, vestul și centrul țării. În prima parte a intervalului de prognoză se va intensifica curgerea de năboi pe râurile din nordul, centru, estul, sud-estul țării și zonele de munte.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri