Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.11.2017 ora 07.00 – 29.11.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând prima parte a intervalului când vor fi în scădere uşoară pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din vestul şi nord – vestul ţării. 
În a doua jumătate a intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri şi sectoare de râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de nord a ţării, ca urmare a precipitaţiilor  prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.08.2017 ora 07.00 – 12.08.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi relativ staţionare, exceptând primele două zile ale intervalului de prognoză, când vor fi în creştere uşoară pe unele râuri din Maramureş şi Crişana datorită precipitaţiilor prognozate.
Sunt posibile, de asemenea, în prima parte a intervalului scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu efect de inundaţii locale şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din jumătate de nord a ţării, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă şi cu caracter torenţial, iar în a doua parte creşteri izolate pe unele râuri mici din vestul, nordul şi centrul ţării, precum şi din zonele de munte datorită averselor prognozate.