Prognoza medie durata rauri în intervalul 26.09.2017 ora 07.00 – 02.10.2017 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând râurile din sudul ţării, unde vor fi relativ staţionare.
Sunt posibile creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din jumătatea de sud a țării datorită precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.09.2017 ora 07.00 – 12.09.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creștere pe râurile din vestul și nordul țării datorită precipitațiilor prognozate și propagării. Pe celelalte râuri, debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare.
În restul intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creștere prin propagare în prima zi și râurile din estul țării, unde vor fi relativ staționare.
Pe toată durata intervalului de prognoză sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri mai importante de niveluri şi debite pe unele râuri din vestul, nordul, centrul ţării şi zonele de munte datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.


Noutăți Noutăți