Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.10.2017 ora 07.00 – 30.10.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în primele două zile ale intervalului în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. În prima zi, ca urmare a cantităţilor însemnate de precipitaţii prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în zonele de deal şi munte din sudul ţării. 
În următoarele zile debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
La sfârşitul intervalului sunt posibile creşteri de debite pe râurile din vestul, centrul şi nordul ţării ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.10.2017 ora 07.00 – 12.10.2017 ora 07.00

În prima jumătate a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creştere pe râurile din jumătatea de sud a ţării, ca urmare a precipitaţiilor însemnate cantitativ prognozate şi relativ staţionare pe celelalte râuri.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, creşteri însemnate de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte din Banat, Oltenia, Muntenia şi sudul Moldovei, ca urmare a precipitatiilor prognozate.
În partea a doua a intervalului, debitele medii zilnice vor fi în creştere prin propagare pe cursurile inferioare ale râurilor mari din sudul ţării şi în uşoară scădere pe celelalte râuri.


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri