Prognoza medie durata rauri în intervalul 15.12.2019 ora 07.00 – 21.12.2019 ora 07.00

Debitele vor fi relativ staţionare pe toată durata intervalului de prognoză, exceptând  prima zi a intervalului de prognoză, când vor fi în creştere prin propagare pe râurile din bazinele inferioare ale Jiului, Oltului, Argeşului şi Ialomiţei.
Formaţiunile de gheaţă (gheaţă la maluri, izolat pod de gheaţă) existente pe râurile din Transilvania, Moldova și nordul Munteniei vor fi în diminuare, restrângere și eliminare, putând determina în evoluţia lor variaţii de niveluri şi debite.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.11.2019 ora 07.00 – 12.11.2019 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creștere ca urmare a precipitațiilor prevăzute și propagării pe râurile din vestul, nordul, centrul țării și zonele de munte și relativ staționare pe celelalte râuri.
Sunt posibile creşteri mai însemnate de niveluri şi debite pe unele râuri din sud-vestul țării și zonele de munte din vestul țării ca urmare a precipitațiilor prognozate sub formă de aversă, izolat mai însemnate cantitativ, în special în primele trei zile ale intervalului de prognoză.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri