Prognoza medie durata rauri în intervalul 17.01.2022 ora 07.00 – 23.01.2022 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând râurile din zonele de deal și câmpie din Muntenia, Moldova şi pe cele din Dobrogea, unde vor fi în general staționare. Formațiunile de gheață (gheață la maluri, năboi, pod de gheață) existente pe majoritatea râurilor, se vor menține fără modificări importante în prima parte a intervalului pe râurile din vestul, sud – vestul și sudul țării și vor fi în ușoară intensificare pe cele din nordul și centrul țării, iar în partea a doua a intervalului vor fi în intensificare și extindere, predominând podurile de gheață pe râurile mici din Moldova.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 06.11.2021 ora 07.00 – 12.11.2021 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi, în general, relativ staționare, exceptând râurile din jumătatea de vest a țării, unde vor fi în creştere în prima zi a intervalului, apoi în scădere până la sfârşitul intervalului.
Sunt  posibile creșteri de niveluri și debite pe unele râuri, cu probabilitate mai mare pe cele din zonele de deal şi de munte, ca urmare a precipitațiilor prognozate, în a doua parte a intervalului de prognoză.