Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.08.2019 ora 07.00 – 29.08.2019 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi relativ staționare.
Sunt posibile scurgeri pe versanți, torenți, pâraie şi creșteri izolate de niveluri și debite pe unele râuri mici din zonele de deal și munte, ca urmare a precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 07.05.2019 ora 07.00 – 13.05.2019 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării.
În primele două zile sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, formarea de viituri rapide și creșteri însemnate de debite cu atingerea și depășirea COTELOR DE ATENȚIE pe unele râuri din zonele de deal și munte din nordul, centrul și estul țării, datorită precipitațiilor, sub formă de aversă, cu caracter torențial, prognozate.
În partea a doua intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scadere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare, fiind posibile scurgeri importante pe versanți torenți și pâraie și creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici datorită averselor prognozate.