Prognoza medie durata rauri în intervalul 30.05.2020 ora 07.00 – 05.06.2020 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri semnificative de niveluri şi debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute sub forma de aversă pe unele râurile mici din zonele de deal şi munte.
În partea a doua a intervalului de prognoză, debitele vor fi în general în scădere, fiind posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de vest a țării.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 07.05.2019 ora 07.00 – 13.05.2019 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în creștere datorită precipitațiilor prognozate și propagării.
În primele două zile sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, formarea de viituri rapide și creșteri însemnate de debite cu atingerea și depășirea COTELOR DE ATENȚIE pe unele râuri din zonele de deal și munte din nordul, centrul și estul țării, datorită precipitațiilor, sub formă de aversă, cu caracter torențial, prognozate.
În partea a doua intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scadere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare, fiind posibile scurgeri importante pe versanți torenți și pâraie și creșteri de niveluri și debite pe unele râuri mici datorită averselor prognozate.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri