Prognoza medie durata rauri în intervalul 26.09.2017 ora 07.00 – 02.10.2017 ora 07.00

Pe toată durata intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând râurile din sudul ţării, unde vor fi relativ staţionare.
Sunt posibile creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din jumătatea de sud a țării datorită precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 07.08.2017 ora 07.00 – 13.08.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creştere uşoară pe râurile din jumătatea de nord a ţării şi relativ staţionare pe celelalte râuri datorită precipitaţiilor prognozate şi propagării.
Sunt posibile scurgeri pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu efect de inundaţii locale şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal şi munte din jumătatea de nord a ţării, datorită precipitaţiilor sub formă de aversă şi cu caracter torenţial prognozate.
În următoarele două zile ale intervalului, debitele vor fi în creştere prin propagare pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din jumătatea de nord a ţării şi relativ staţionare pe celelalte.
În ultimele trei zile, debitele vor fi în general staţionare.


Noutăți Noutăți