Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.07.2021 ora 07.00 – 02.08.2021 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din sud – vestul și  sudul țării, precum și pe cele din bazinul Bârlad și afluenții Prutului unde vor fi staționare, iar în prima parte a intervalulului și cursul inferior al Prutului unde vor fi în creștere datorită propagării.
Pe toată durata intervalului de prognoză, sunt posibile creşteri izolate de niveluri şi debite pe unele râuri mici din zonele de deal și de munte, în special din centrul și nordul țării, datorită precipitațiilor, sub formă de aversă, prognozate.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 07.08.2019 ora 07.00 – 13.08.2019 ora 07.00

 
Debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând râurile din bazinele Vedea, cele din Dobrogea și în partea a doua intervalului și pe cele din bazinele Argeș, Ialomița, Bârlad și afluenții Prutului și Oltului inferior unde vor fi, în general, staționare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie și creșteri de niveluri și debite, pe unele râuri mici din nordul, centrul ţării şi zonele de deal şi munte, mai ales în prima parte a intervalului, datorită precipitațiilor sub formă de aversă, prognozate.