Prognoza medie durata rauri în intervalul 27.03.2019 ora 07.00 – 02.04.2019 ora 07.00

           
În prima parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general în scădere, exceptând râurile din sudul şi estul țării unde vor fi relativ staţionare şi cursurile inferioare ale afluenţilor de dreapta ai Siretului, unde vor fi în creştere prin propagare.
În a doua parte a intervalului de prognoză debitele medii zilnice vor fi în general  staționare.
În ultimele două zile ale intervalului de prognoză sunt posibile creșteri de niveluri şi  debite ca urmare a precipitaţiilor prevăzute şi cedării apei din stratul de zăpadă pe unele râuri din nordul, centrul ţării şi zonele de munte.

Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 08.02.2019 ora 07.00 – 14.02.2019 ora 07.00

În prima parte a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în scădere.
În restul intervalului, debitele medii zilnice vor fi în general în creștere ușoară datorită cedării apei din stratul de zăpadă și precipitațiilor lichide prognozate, exceptând râurile din  Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, unde vor fi relativ staționare.  
În prima parte a intervalului, formațiunile de gheață se vor menține fără modificări importante, exceptând râurile din centrul țării unde vor fi în ușoară intensificare, iar în partea a doua vor fi în diminuare, restrângere și eliminare.

Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri