Prognoza medie durata rauri în intervalul 23.11.2017 ora 07.00 – 29.11.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în general staţionare, exceptând prima parte a intervalului când vor fi în scădere uşoară pe cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari din vestul şi nord – vestul ţării. 
În a doua jumătate a intervalului sunt posibile creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri şi sectoare de râuri din zonele de deal şi munte, în special pe cele din jumătatea de nord a ţării, ca urmare a precipitaţiilor  prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 08.08.2017 ora 07.00 – 14.08.2017 ora 07.00

În prima zi a intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în general în creştere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor din sudul ţării şi cele din Dobrogea, unde vor fi relativ staţionare.
În următoarele două zile ale intervalului, debitele medii zilnice vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari, unde vor fi în creştere prin propagare.
În restul intervalului de prognoză, debitele vor fi în general staţionare.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide cu efect de inundaţii locale şi creşteri de niveluri şi debite pe unele râuri din zonele de deal şi munte datorită precipitaţiilor sub formă de aversă, prognozate.