Prognoza medie durata rauri în intervalul 24.10.2017 ora 07.00 – 30.10.2017 ora 07.00

Debitele medii zilnice vor fi în primele două zile ale intervalului în general în creştere ca urmare a precipitaţiilor prognozate şi propagării. În prima zi, ca urmare a cantităţilor însemnate de precipitaţii prognozate, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale, creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE în zonele de deal şi munte din sudul ţării. 
În următoarele zile debitele vor fi în scădere, exceptând cursurile mijlocii şi inferioare ale râurilor mari unde vor fi în creştere prin propagare.
La sfârşitul intervalului sunt posibile creşteri de debite pe râurile din vestul, centrul şi nordul ţării ca urmare a precipitaţiilor prognozate.


Înapoi

Prognoza medie durata rauri în intervalul 08.10.2017 ora 07.00 – 14.10.2017 ora 07.00

În primele două zile ale intervalului de prognoză, debitele medii zilnice vor fi în creştere pe râurile din jumătatea de sud a ţării, ca urmare a precipitaţiilor în curs, celor prognozate şi propagării şi relativ staţionare pe celelalte râuri.
Sunt posibile scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie şi creşteri însemnate de niveluri şi debite cu posibilitatea atingerii şi depăşirii COTELOR DE ATENŢIE, pe unele râuri din sud-estul ţarii , ca urmare a precipitatiilor (însemnate cantitativ) prognozate şi propagării.
Până la sfârşitul intervalului debitele vor fi în scădere pe râurile din jumătatea de sud a ţării şi relativ staţionare pe celelalte râuri, exceptând cursurile inferioare ale râurilor mari din sudul ţării unde vor mai fi în creştere prin propagare.  


Noutăți Noutăți

Anunțuri Anunțuri